Földmíves utca, Alsóváros

6725 Szeged Földmíves utca 29.
Társasházak

Értékálló otthon Alsóvároson, a Földmíves és Nyíl utca sarkán épülő, átadás előtt álló 4 lakásos sorházunkban.

A projekt lakásai

lakás szobaszám méret ár
1/A lakás 4 89,39 m2 eladva
1/B lakás 4 98,63 m2 eladva
2/C lakás 4 90,28 m2 eladva
2/D lakás 4 111,92 m2 eladva

A projekt

A sorház lakásai kiváló minőségben, élhető, átgondolt elrendezéssel, magas színvonalon készülnek. A lakások energiatakarékosak, az alkalmazott műszaki megoldásoknak köszönhetően olcsó fenntartásúak.
A lakások egymástól teljesen elkülönülnek, külön kertrésszel, garázzsal rendelkeznek. A ház 2018. januárban átadásra kerül, így nem kell sokáig várnia a beköltözéssel!

A lakások

A lakások 90.28-120 m2 alapterületűek, saját kertrésszel rendelkeznek. A földszinten terasz, az emeleten erkély teszi még kényelmesebbé a lakást. Nappali+3 hálószobás elrendezésű lakások, beépíthető padlástérrel.
A garázs 14.34 m2.

Az épület

A lakásokat szerkezetkész állapotban adjuk át, de igény szerint a kulcsrakész befejezés is lehetséges.
Az egyedi megoldásokkal tervezett, modern vonalvezetésű lakások kétszintesek, nappali+3 hálószobásak, kényelmes méretű terasszal rendelkeznek. A lakások megtervezésénél figyelembe vettük lakóink visszajelzéseit és saját tapasztalatainkat, az alaprajzok alkalmazkodnak a modern életvitel igényeihez.
Befektetési szempontból tökéletes választás, hiszen kedvező áron juthat, a városon belüli tökéletes elhelyezkedésű ingatlanhoz. Értékálló, értéknövekedést ígérő befektetés!

Ideális infrastruktúra

A ház a közlekedési szempontból kiváló, Alsóváros szívében található. A belváros mind autóval, tömegközlekedéssel, de akár egy 20 perces sétával is könnyen elérhető. A környéken üzletek, orvosi rendelő, gyógyszertár, óvodák és iskolák is megtalálhatóak. Szeged egyik legnépszerűbb, családi házas városrésze, mind a családosok, mind az idősebb korosztály számára ideális választás.

Minőség és megbízhatóság

Hosszú évek tapasztalatával, hozzáértéssel és szegedi referencia-munkák sorával rendelkezünk. Mindig szem előtt tartjuk a vevők elégedettségét, a minőségi anyagok felhasználását. A folyamatos minőség-ellenőrzés alapvető az építkezéseink során.

Hitelfelvétel és CSOK

A lakás megfelel a 10+10 CSOK követelményeinek, mind a CSOK igénybevételében, mind pedig hitelfelvételben tudunk Önnek segíteni.

Miért válasszam?

  • Alsóváros szívében helyezkedik el,
  • Központi lokáció, mégis csende utca,
  • 4 lakásos, a lakások elkülönülve helyezkednek el,
  • A lakásokhoz saját kertrész tartozik,
  • Terasz és erkélyek tartoznak a lakásokhoz,
  • Kiváló minőség,
  • Értékálló befektetés.
 

FÖLDMÍVES-UTCA-29