Csuka utca 21. 13-as lakás

Lakás
II.13. lakás 2+1 76,72 m2 24 mFt beállóval

A lakás az épület II. emeletén helyezkedik el (II.13). Az udvarra néz tágas amerikai konyhás nappalija és az erkélye. A lakás másik oldalán, az utca felől találjuk a hálókat (egy egész és egy félszobát), melyek egy kényelmes közlekedő-gardróbból nyílnak. Innen közelíthető meg a fürdőszoba és a második, külön helyiségben lévő toalett is. Kényelmes, rendkívül élhető, modern lakás, mely befektetésnek is kiváló. Kiadás szempontjából tökéletes lakás.

Teremtse meg otthonát vagy fektessen be Felsővároson, átadás előtt álló 18 lakásos társasházunkban. Ha most köti le lakását, ajándék autóbeállót kap hozzá!

(Az ajándék autóbeálló akciónk limitált ideig áll rendelkezésre, további részletekről érdeklődjön elérhetőségünkön).

A projekt
A társasház lakásai kiváló minőségben, élhető, átgondolt elrendezéssel, magas színvonalon készülnek. A lakások energiatakarékosak, az alkalmazott műszaki megoldásoknak köszönhetően olcsó fenntartásúak.
Az alacsony lakásszám miatt kiváló választás azoknak, akik a lakóparki élet helyett egy személyesebb, kisebb lakóközösségben szeretnének élni. A ház 2018. áprilisában átadásra kerül, így nem kell sokáig várnia a beköltözéssel!

Az épület
Az épület 4 szintes (földszint, I. és II. emelet valamint tetőtér). A lakásokat szerkezetkész állapotban adjuk át, de igény szerint a kulcsrakész befejezés is lehetséges. Az udvarban autóbeállók és garázsok állnak a vásárlók rendelkezésére.

Élhető otthonok és kiváló befektetés
Az egyedi megoldásokkal tervezett, modern vonalvezetésű lakások nappali+1 és nappali+2 hálószobásak, nagyrészük kényelmes méretű erkéllyel rendelkezik. A lakások elrendezése hosszú évek tapasztalata és lakóink visszajelzései alapján lettek megtervezve, de természetesen egyéni igényekhez is tudunk kisebb módosításokkal igazodni.
Befektetési szempontból tökéletes választás, hiszen mind az ár, mind pedig a lakások kiváló hasznosíthatósága gyors megtérülést ígér.

Ideális infrastruktúra
A ház a közlekedési csomópontokhoz közeli, de mégis csendes Csuka utcában található, mely Felsőváros belvároshoz közeli része, így ideális infrastruktúrával rendelkezik. A belváros mind autóval, tömegközlekedéssel, de akár egy 10 perces sétával is könnyen elérhető. A környéken üzletek, orvosi rendelő, gyógyszertár, óvodák és iskolák is megtalálhatóak. Szeged egyik legnépszerűbb, nagyon jól kiépült városrésze, mind a családosok, mind a fiatalabb lakáskeresők, valamint az idősebb korosztály körében.

Minőség és megbízhatóság
Az építtető hosszú évek tapasztalatával, hozzáértéssel és szegedi referencia-munkák sorával rendelkezik. Mindig szem előtt tartja a vevők elégedettségét, a minőségi anyagok felhasználását. A folyamatos minőség-ellenőrzés alapvető az építkezései során.