Felsőváros, Csuka utca

46.264072, 20.154073
Társasházak

Foglalható lakások

lakás szobaszám méret ár
       
II.13. lakás 2+1 76,72 m2 eladva
II.14. lakás 3 73 m2 eladva
TT.16. lakás 1+2 76,23 m2 eladva
TT.17. lakás 1+2 61,51 m2 eladva
TT.18. lakás 3 68,81 m2 eladva

A projekt

A társasház lakásai kiváló minőségben, élhető, átgondolt elrendezéssel, magas színvonalon készülnek. A lakások energiatakarékosak, az alkalmazott műszaki megoldásoknak köszönhetően olcsó fenntartásúak.
Az alacsony lakásszám miatt kiváló választás azoknak, akik a lakóparki élet helyett egy személyesebb, kisebb lakóközösségben szeretnének élni. A ház 2018. áprilisában átadásra kerül, így nem kell sokáig várnia a beköltözéssel!

Az épület

Az épület 4 szintes (földszint, I. és II. emelet valamint tetőtér). A lakásokat szerkezetkész állapotban adjuk át, de igény szerint a kulcsrakész befejezés is lehetséges. Az udvarban autóbeállók és garázsok állnak a vásárlók rendelkezésére.

Élhető otthonok és kiváló befektetés

Az egyedi megoldásokkal tervezett, modern vonalvezetésű lakások nappali+1 és nappali+2 hálószobásak, nagyrészük kényelmes méretű erkéllyel rendelkezik. A lakások elrendezése hosszú évek tapasztalata és lakóink visszajelzései alapján lettek megtervezve, de természetesen egyéni igényekhez is tudunk kisebb módosításokkal igazodni.
Befektetési szempontból tökéletes választás, hiszen mind az ár, mind pedig a lakások kiváló hasznosíthatósága gyors megtérülést ígér.

Ideális infrastruktúra

A ház a közlekedési csomópontokhoz közeli, de mégis csendes Csuka utcában található, mely Felsőváros belvároshoz közeli része, így ideális infrastruktúrával rendelkezik. A belváros mind autóval, tömegközlekedéssel, de akár egy 10 perces sétával is könnyen elérhető. A környéken üzletek, orvosi rendelő, gyógyszertár, óvodák és iskolák is megtalálhatóak. Szeged egyik legnépszerűbb, nagyon jól kiépült városrésze, mind a családosok, mind a fiatalabb lakáskeresők, valamint az idősebb korosztály körében.

Minőség és megbízhatóság

Hosszú évek tapasztalatával, hozzáértéssel és szegedi referencia-munkák sorával rendelkezünk. Mindig szem előtt tartjuk a vevők elégedettségét, a minőségi anyagok felhasználását. A folyamatos minőség-ellenőrzés alapvető az építkezéseink során.

Miért válasszam?

  • Belvároshoz közeli fekvés, Felsőváros minden előnyével,
  • Ideális infrastruktúra; kiváló közlekedés, szolgáltatók, üzletek, oktatási intézmények a közelben,
  • Kiváló minőség, folyamatos minőség-ellenőrzés,
  • Kevés lakásszámú, nagy kerttel rendelkező ház,
  • Jó elrendezésű, kényelmes lakások,
  • Nagyméretű erkéllyel rendelkeznek a lakások,
  • Átadás előtt áll a ház, az építkezés befejezés előtt áll,
  • Rugalmas fizetési feltételek,
  • Megbízható, referenciákkal rendelkező építtetőtől vásárol.

Képgaléria

(A képek tájékoztató jellegűek)