06-30/229-4742 | 0662/442-385
6722 Szeged Bécsi krt. 33.

Boldogasszony sgt 22.

Élhető otthonok és kiváló befektetés

Az egyedi megoldásokkal tervezett, modern vonalvezetésű lakások nappali+1 és nappali+2 hálószobásak, kényelmes méretű erkéllyel. A lakásokat hosszú évek tapasztalata és lakóink visszajelzései alapján terveztük meg.

Az épület

A négyszintes, 11 lakásból álló lakóház a kényelmi szempontokat figyelembe véve liftes kialakítású, így az idősebb korosztály részére is megfelelő választás lehet. Életvitelszerű használatra vagy befektetési célra, kiadásra egyaránt ideális otthonok. A lakások 64 és 102 m2 közöttiek, többségük 2 erkéllyel rendelkezik. A megvásárolható lakások között kétgenerációs lakások is megtalálhatóak. Az igény szerint kettéválasztható, nagyméretű lakástípus közös előtérrel de külön bejárattal rendelkezik így befektetésnek is kitűnő választás lehet. Az értékesített alapterületnél a teraszokat 50%-al számoljuk. A tetőtéri lakásoknál a nagyméretű terasz (51,86 m2 alapterületű vagy annak egy része) opcionális, ezen a szinten az egybeépített terasz is különválasztható, az építtető az 1,90 méter alatti területeket nem számolja fel. (A lakások ára 5%-os áfát tartalmaz). Az alacsony lakásszám miatt kiváló választás azoknak, akik a lakóparki élet helyett egy személyesebb, kisebb lakóközösségben szeretnének élni.

A lakások energiatakarékosak, az alkalmazott műszaki megoldásoknak köszönhetően olcsó fenntartásúak.

A lakásokat emelt szerkezetkész állapotban adjuk át, a kulcsrakész befejezés a vevők fantáziájára van bízva. Az udvarban autóbeállók és garázsok állnak a vásárlók rendelkezésére.

Várható szerkezetkész átadás: 2023. 2. negyedév

Élhető otthonok és kiváló befektetés

Az egyedi megoldásokkal tervezett, modern vonalvezetésű lakások nappali+1 és nappali+2 hálószobásak, nagyrészük kényelmes méretű erkéllyel rendelkezik. A lakások elrendezése hosszú évek tapasztalata és lakóink visszajelzései alapján lettek megtervezve, de természetesen egyéni igényekhez is tudunk kisebb módosításokkal igazodni.
Befektetési szempontból tökéletes választás, hiszen mind az ár, mind pedig a lakások kiváló hasznosíthatósága gyors megtérülést ígér.

Kiváló lokáció és infrastruktúra

A kiváló minőségi anyagokból épülő társasház a Boldogasszony sugárút középső szakaszán helyezkedik el, közel az egyetemi városnegyed legfontosabb épületeihez. Rövid sétával elérhető a Dóm tér, a TIK épülete, a Klinikák, a szórakozáshoz, kikapcsolódáshoz, művelődéshez kapcsolódó helyszínek széles skálájával. A pár percre található Tisza part is kellemes kikapcsolódást nyújthat az itt lakóknak. Szeged ezen része az egyetemisták által egyik legkedveltebb, így befektetésnek sem utolsó lehetőség.

Minőség és megbízhatóság

Hosszú évek tapasztalatával, hozzáértéssel és szegedi referencia-munkák sorával rendelkezünk. Mindig szem előtt tartjuk a vevők elégedettségét, a minőségi anyagok felhasználását. A folyamatos minőség-ellenőrzés alapvető az építkezéseink során.

Alaprajzok

MIÉRT VÁLASSZAM?

Belvárosi fekvés, annak minden előnyével
Ideális infrastruktúra; kiváló közlekedés, szolgáltatók, üzletek, oktatási intézmények a közelben
Kiváló minőség, folyamatos minőség-ellenőrzés
Kevés lakásszámú ház
Jó elrendezésű, kényelmes lakások
Kényelmes erkéllyel rendelkeznek a lakások
Rugalmas fizetési feltételek
Megbízható, referenciákkal rendelkező építtetőtől vásárol

Rólunk

A Pallér-2001 Kft. fő profilja - az előző társasági formákat is beleértve - a többlakásos lakóépületek - társasházak - fővállalkozásban történő generálkivitelezése.
cross